Metabo Set BSLBL+CCLTXBL+BHLTXB 2x4,0Ah 691174000

16 081 Kč 15 394 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 15 300 Kč
Skladem
Doručení: 03.05.2024
Prodejní kód MET-691174000
Výrobce Metabo
Záruka 36 měsíců
Kategorie Sady nářadí
Speciální výhody!
  • Prodloužená záruka 36 měsíců

Popis produktu

Akumulátorový vrtací šroubovák BS 18 L BL: bezuhlíkový vrtací šroubovák s extrémně kompaktní konstrukcí pro univerzální použití. S praktickou sponou na opasek a držákem bitů, lze připevnit vpravo nebo vlevo.Akumulátorové vrtací kladivo BH 18 LTX BL 16: velmi lehké, kompaktní akumulátorové kladivo s bezuhlíkovým motorem pro vrtání bez únavy v jakékoli pracovní poloze. Maximální vrtací výkon, účinnost a životnost díky bezuhlíkové technologii a vysoce výkonnému příklepovému mechanismu. Vrtací kladivo se 2 funkcemi: příklepové a normální vrtání. Metabo VibraTech (MVT): zdravotně nezávadná práce bez únavy, a to i při nepřetržitém používání.Akumulátorová úhlová bruska CC 18 LTX BL: velmi dobře ovladatelný nástroj s maximálním komfortem při práci pro mnoho aplikací. Vždy vhodné příslušenství: velký výběr kotoučů pro obrábění kovů, dřeva, kamene, dlaždic a umělé hmoty. Silný bezuhlíkový motor pro rychlý postup práce a nejvyšší efektivituRozsah dodávkyAkumulátorový vrtací šroubovák BS 18 L BL, akumulátorová úhlová bruska CC 18 LTX BL, akumulátorové vrtací kladivo BH 18 LTX BL 16, 2 LiPower akumulátorové články (18 V/4,0 Ah), nabíječka ASC 55 230V EU, brašna na nářadí (malá)

Rozsah dodávky

Akumulátorový vrtací šroubovák BS 18 L BL, akumulátorová úhlová bruska CC 18 LTX BL, akumulátorové vrtací kladivo BH 18 LTX BL 16, 2 LiPower akumulátorové články (18 V/4,0 Ah), nabíječka ASC 55 230V EU, brašna na nářadí (malá)

Přednosti produktu

  • Akumulátorový vrtací šroubovák BS 18 L BL: bezuhlíkový vrtací šroubovák s extrémně kompaktní konstrukcí pro univerzální použití. S praktickou sponou na opasek a držákem bitů, lze připevnit vpravo nebo vlevo.
  • Akumulátorové vrtací kladivo BH 18 LTX BL 16: velmi lehké, kompaktní akumulátorové kladivo s bezuhlíkovým motorem pro vrtání bez únavy v jakékoli pracovní poloze. Maximální vrtací výkon, účinnost a životnost díky bezuhlíkové technologii a vysoce výkonnému příklepovému mechanismu. Vrtací kladivo se 2 funkcemi: příklepové a normální vrtání. Metabo VibraTech (MVT): zdravotně nezávadná práce bez únavy, a to i při nepřetržitém používání.
  • Akumulátorová úhlová bruska CC 18 LTX BL: velmi dobře ovladatelný nástroj s maximálním komfortem při práci pro mnoho aplikací. Vždy vhodné příslušenství: velký výběr kotoučů pro obrábění kovů, dřeva, kamene, dlaždic a umělé hmoty. Silný bezuhlíkový motor pro rychlý postup práce a nejvyšší efektivitu

Parametry