Karcher Utěrky na podlahu z mikrovláken EasyFix Mini (sada) 28632960 28632960

614 Kč
Skladem
Doručení: 24.04.2024
Prodejní kód KAR-28632960
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Ostatní

Popis produktu

Sada utěrek na podlahu z mikrovláken EasyFix Mini obsahuje 2 savé a odolné utěrky na podlahu z kvalitních mikrovláken pro podlahovou hubici EasyFix Mini. Pro dokonalé a hygienické výsledky čištění na tvrdých podlahách – dokonce i v rozích a na hranách. Díky upínacímu systému na suchý zip lze utěrky na podlahu snadno a rychle připnout na podlahovou hubici parního čističe: jednoduše přitlačit utěrku na podlahovou hubici EasyFix Mini a můžete začít pracovat. Po čištění utěrku na podlahu z mikrovláken z podlahové hubice EasyFix Mini sejmete bez jakéhokoli kontaktu s nečistotami: k tomu postačí sešlápnout nožní sponu a podlahovou hubici vytáhnout nahoru.

Charakteristické znaky a výhody

  • Vysoce kvalitní mikrovlákno Optimální rozpouštění nečistot a jejich odstranění pro důkladné výsledky čištění na všech tvrdých plochách. Lze prát v pračce do teploty 60 °C. Nepoužívejte změkčovadla.
  • Komfortní upínací systém Jednoduché upevnění utěrky na podlahu pouhým zatlačením. Žádné sklouzávání utěrky na podlahu při čištění.
  • Utěrka na podlahu přesahuje na všech stranách podlahové hubice Pro bezproblémové čištění rohů, hran a jiných těžko přístupných míst.

Parametry

Hmotnost (kg) 0,1
Hmotnost včetně obalu (kg) 0,1
Rozměry (D x Š x V) (mm) 273 x 112 x 16