Karcher Generátor teplé vody HG 64 10305100

55 297 Kč 51 494 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 51 495 Kč
Skladem
Doručení: 04.04.2024
Prodejní kód KAR-10305100
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Vysokotlaké čističe s ohřevem

Popis produktu

Při práci s vysokotlakými čističi dosáhnete teplou vodou v porovnání se studenou vodou až o 35 procent rychlejší a lepší výsledky čištění. Náš teplovodní kotel HG 64 je ekonomickým řešením jak dovybavit váš studenovodní stroj nezávisle na tom, jak je starý, jaký má výkon a dokonce ani na tom, od jakého výrobce pochází. Teplá voda rozpouští především mastné, olejové a ulpívající nečistoty mnohonásobně lépe než studená voda a ušetří navíc ještě čisticí prostředek. Dojde i k významnému snížení počtu zárodků a pro šetrné čištění povrchů lze snížit pracovní tlak při stejném účinku čištění. Teplovodní kotel efektivně chráněný trubkovým rámem před poškozením je důsledně konstruován pro trvalý provoz. Je vybavený bezpečnostním blokem s tlakovým spínačem a pojistkou proti nedostatku vody a efektivním hořákem s výkonem 64 kW s nízkými emisemi. Integrovaný soft systém tlumičů navíc účinně chrání topný had před vibracemi a zvyšuje tak jeho životnost.

Robustní s dlouhou životností - Osvědčená a vysoce efektivní technologie hořáku „made in Germany“. Osvědčená bezpečnostní technika Kärcher zajišťuje optimální ochranu stroje a uživatele. Stabilní rám z ocelových trubek chrání stroj i v těžkých podmínkách při trvalém provozu.

Vyšší čisticí výkon díky teplé vodě - Kratší doby čištění a úspora mzdových nákladů. Efektivní odstraňování olejů, tuku a mazadel. Účinek snižující množství zárodků a šetrné čištění citlivých povrchů.

Mimořádně uživatelsky přívětivý servis - Snadný přístup ke všem komponentám důležitým pro servis a údržbu. Integrovaný filtr paliva a pro čištění vyjímatelná palivová nádrž.

Parametry

Topný výkon (kW) 64
Max. teplota (při přívodu 12 °C) (°C) max. 80
55 °C ∆ T @ (l/h) 900
Hmotnost bez příslušenství (kg) 124,2
Hmotnost včetně obalu (kg) 136,6
Rozměry (D x Š x V) (mm) 1000 x 850 x 1080

Příslušenství