Karcher Vysokotlaký čistič HDS 8/20 D *EU 12109100

197 835 Kč 191 551 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 173 899 Kč
Skladem
Doručení: 04.04.2024
Prodejní kód KAR-12109100
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Vysokotlaké čističe s ohřevem

Popis produktu

Výkonný vznětový motor s elektrickým startováním, robustní a odolné čerpadlo klikového hřídele a v neposlední řadě vysoce účinná technologie hořáku zajišťují vynikající výsledky čištění s naším vysokotlakým čističem HDS 8/20 D, a to i za obtížných podmínek, například v oblastech bez napájení. Ideální pro aplikace ve stavebnictví, v obcích nebo u poskytovatelů stavebních služeb, zařízení při odstraňování odolných nečistot přesvědčí hodinovým objemem vody 800 litrů a pracovním tlakem 200 barů. Integrovaná 30litrová palivová nádrž umožňuje dlouhé provozní doby. Osvědčená bezpečnostní technologie, skládající se z tepelného a bezpečnostního ventilu, vodního filtru, monitorování teploty výfukových plynů a systému měkkého tlumení (SDS), spolehlivě chrání všechny důležité součásti, zatímco robustní ocelový rám chrání zařízení před vnějším poškozením. Součástí standardní výbavy jsou také pneumatiky odolné proti propíchnutí, otočné kolečko s parkovací brzdou, ergonomické rukojeti a uživatelsky přívětivý přepínač jedním tlačítkem. Příslušenství, jako je vysokotlaká hadice a přívodní trubka, lze snadno umístit přímo na zařízení.

Úsporný, spalovací naftový motor - Umožňuje nezávislost na externích zdrojích napájení. Splňuje požadavky normy pro emise výfukových plynů EU STAGE V. S pohodlným elektrickým startem.

Vysoká mobilita - Velké pneumatiky odolné proti propíchnutí a otočné kolečko s parkovací brzdou. Madla pro snadnou přepravu a manévrovatelnost. Nakládání jeřábu je možné díky robustnímu trubkovému ocelovému rámu.

Robustní design pro nejnáročnější aplikace - Stabilní trubkový ocelový rám chrání zařízení před vnějšími vlivy. Osvědčená bezpečnostní technologie, jako je tepelný a bezpečnostní ventil a vodní filtr. Vhodný pro nakládání jeřábů v půjčovnách a stavebnictví.

Parametry

Průtok (l/h) 800
Pracovní tlak (bar/MPa) 200 / 20
Max. teplota (při přívodu 12 °C) (°C) max. 80
Spotřeba paliva při plném zatížení (kg/h) 5,9
Palivová nádrž (l) 30
Paliva Nafta / Lehký olej
Druh pohonu Nafta
počet současných uživatelů 1
Mobilita vozík
Hmotnost (vč. příslušenství) (kg) 243
Hmotnost včetně obalu (kg) 248
Rozměry (D x Š x V) (mm) 1130 x 910 x 895
Ruční vysokotlaká pistole: EASY!Force Advanced
Power tryska
Cage - ochranný rám
Elektrostart
Stabilní ocelový trubkový rám pro nakládání jeřábem

Příslušenství