Karcher Vysokotlaký čistič HD 7/15 G 11879030

71 027 Kč 64 371 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 64 370 Kč
Skladem
Doručení: 04.04.2024
Prodejní kód KAR-11879030
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Vysokotlaké čističe

Popis produktu

S tlakem 150 barů zaručuje HD 7/15 G z řady Gasoline Advanced nejlepší výsledky čištění za všech okolností. Vysokotlaký čistič na studenou vodu poháněný benzinem je vybaven benzinovým motorem Honda, který umožňuje naprostou nezávislost na externích zdrojích energie. Kromě toho je stroj schopen nasávat vodu z jezer nebo rybníků a používat jej k čištění. S vysokotlakou pistolí EASY! Force, která využívá zpětnou sílu vysokotlakého paprsku ke snížení přidržovací síly pro obsluhu na nulu, jakož i rychloupínací uzávěry EASY! Lock, které umožňují nastavení Po rozebrání a demontáži pětkrát rychleji než u konvenčních šroubových spojů je stroj velmi pohodlný. Stroj je navržen pro použití v nejnáročnějších podmínkách, má extrémně robustní základní rám a díky ergonomické koncepci rámu je překvapivě mobilní. Čerpadlo je spolehlivě chráněno velkým vodním filtrem a termostatickým ventilem. Jako volitelný doplněk je k dispozici také rám klece s očky umožňující nakládání jeřábu nebo sada příslušenství pro naviják hadice.

Maximální nezávislost - Se spolehlivými motory Honda a Yanmar, pro použití bez externího napájení elektrickým proudem. Umí nasávat vodu - například z jezer nebo rybníků - a využije ji k čištění.

Vynikající komfort obsluhy - Ergonomický koncept rámu usnadňuje přepravu i po nerovných površích. Možnosti uložení veškerého příslušenství přímo na přístroji. Bezpečnostní kola zaručují trvale vysokou míru mobility.

Velká všestrannost - Volitelný ochranný rám Cage s oky pro nakládání jeřábem přístroj spolehlivě chrání. Volitelně k dostání nástavbová sada bubnu na navíjení vysokotlaké hadice pro kratší montáž a demontáž. Přenosná verze s robustním trubkovým rámem speciálně pro malíře a štukatéry (HD 728 B).

Parametry

Průtok (l/h) 650
Pracovní tlak (bar/MPa) 150 / 15
Max. tlak (bar/MPa) 210 / 21
Přívod vody 1″
Druh pohonu Benzín
Výrobce motoru Honda
Typ motoru GX 160
počet současných uživatelů 1
Mobilita vozík
Hmotnost (vč. příslušenství) (kg) 39,5
Hmotnost včetně obalu (kg) 44
Rozměry (D x Š x V) (mm) 790 x 608 x 1104
Ruční vysokotlaká pistole: EASY!Force Advanced
Vysokotlaká hadice: 10 m, Prémiová kvalita, DN 6, 250 bar
Power tryska
Funkce čisticích prostředků: Nasávání

Příslušenství