Karcher Vysokotlaký čistič HD 5/17 CX Plus 15209420

26 257 Kč 23 700 Kč
Nejnižší cena za poslechních 30 dnů byla 22 660 Kč
Skladem
Doručení: 04.04.2024
Prodejní kód KAR-15209420
Výrobce Karcher
Záruka 24 měsíců
Kategorie Vysokotlaké čističe

Popis produktu

Všestranný vysokotlaký čistič HD 5/17 CX Plus účinně odstraní i odolné nečistoty. K čištění mu přitom stačí pouze studená voda, takže ušetříte náklady na její ohřev. Výkonné čerpadlo natlakuje vodní paprsek až na 17 MPa – efektivně tak vyčistí i nánosy špíny. Automatická přetlaková pojistka přetlaku pak garantuje dlouhou životnost zařízení. Čistič snadno přesunete pomocí dvojice praktických koleček a výsuvné rukojeti. Hadici odvinete z navíjecího bubnu podle potřeby, takže se vám nebude plést pod nohy. Ergonomická vysokotlaká pistole EASY!Force zajistí pohodlí i při delším úklidu. Její unikátní konstrukce umožňuje komfortní ovládání spouště, takže nemusíte při práci zbytečně svírat ruce. Díky rychlospojkám EASY!Lock k pistoli připojíte trysky během okamžiku – a na úklid tak máte více času. A když máte hotovo, příslušenství jednoduše upevníte na těle zařízení, takže vám při přepravě nezabere moc místa.

Šetří sílu a čas: vysokotlaká pistole EASY!Force a rychlospojky EASY!Lock - Konečně práce bez únavy: vysokotlaká pistole EASY!Force Rychlospojky EASY!Lock: robustní s dlouhou životností. Až 5 krát rychlejší manipulace.

Mobilita - Integrované držadlo na přední straně stroje umožňuje lehkou nakládku a pohodlnou dopravu. Držadlo se zasune stisknutím tlačítka. Kompaktní konstrukce. Integrované držadlo na přední straně stroje umožňuje lehkou nakládku a pohodlnou dopravu. Držadlo se zasune stisknutím tlačítka. Kompaktní konstrukce.

Flexibilita - Možnost vertikálního i horizontálního provozu. Při horizontálním provozu kola přístroje nedosedají. Tím přístroj zajišťuje maximální stabilitu. Samostatná parkovací a přepravní poloha pro stříkací zařízení. Možnost vertikálního i horizontálního provozu. Při horizontálním provozu kola přístroje nedosedají. Tím přístroj zajišťuje maximální stabilitu. Samostatná parkovací a přepravní poloha pro stříkací zařízení.

Parametry

Druh proudu (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Průtok (l/h) 480
Teplota přívodní vody (°C) 60
Pracovní tlak (bar/MPa) 170 / 17
Max. tlak (bar/MPa) 200 / 20
Příkon (kW) 3
Napájecí kabel (m) 5
Velikost trysky (mm) 27
Přívod vody 3/4″
Hmotnost (vč. příslušenství) (kg) 27,9
Hmotnost včetně obalu (kg) 30,8
Rozměry (D x Š x V) (mm) 380 x 370 x 930
Ruční vysokotlaká pistole: EASY!Force
Vysokotlaká hadice: 15 m, DN 6 200 bar
Pracovní nástavec: 840 mm
Trojitá tryska (0°/25°/40°): manuální
Rotační tryska
Buben na navíjení hadic
Funkce čisticích prostředků: Nasávání
Tlakový spínač

Příslušenství